Olst-Wijhe - Salland Media

Over Olst

Olster jaarmarkt, Landgoed de Haere en meer…

Wat te doen in Olst

Verken Olst, gelegen aan de majestueuze IJssel, met haar schilderachtige straatjes en gezellige pleinen. Geniet van de lokale keuken op de weekmarkt of maak een fietstocht door de prachtige omgeving. Of je nu net in gemeente Olst-Wijhe bent komen wonen of een bezoeker bent, wij staan klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van het beste wat dit charmante dorp te bieden heeft.

fietsen
Kamperen SallandMedia

Vakantie in Olst

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de rijke cultuur en geschiedenis van het prachtige dorp, Olst.

Laat ons je helpen bij het ontdekken van historische bezienswaardigheden tot het vinden van de beste eetgelegenheden en activiteiten. Kom en beleef Olst en de IJssel maximaal.

Veelgestelde vragen

Zoveel! Zoveel mag je niet missen in Olst. Loop sowieso langs de mooie IJssel en ontdek waar de Sallandse nuchterheid vandaan komt. Geniet van de combinatie natuur en historie. Zo zijn er nog 100 dingen te noemen.

 1. Olster Jaarmarkt
 2. Bökkers Mölle
 3. Landgoed de Haere

Iedere week zijn er tal van andere leuke dingen te ontdekken in en om het dorp

Dit zijn 8 dingen waar Olst bekend om is:

 1. Olster Jaarmarkt
 2. Bökkers Mölle
 3. IJssel
 4. Landgoed de Haere
 5. Zorgcentrum Overkempe, Boskamp
 6. Landgoed Hoenlo
 7. Hospitaalbunker IJssellinie
 8. Roetwaarden

Ja, Olst heeft alles! Historie, gezelligheid, natuur… noem maar op. Voor jong en oud is er zat te doen, drink een biertje bij het Bakhuus of ontdek de historie.

Winkeliers in Olst

Laten we samen de lokale winkeliers ondersteunen en helpen om te groeien. Ontdek de harde werkers van Olst door een bezoek te brengen aan deze geweldige winkels en maak deel uit van het levendige centrum van Olst.