Koken

Koken - Salland Media
Koken

Asperges Salland

De bereiding en de veelzijdigheid van de Sallandse asperge, een product waar lokale telers met recht trots op mogen zijn.

Zelf kaas maken - Salland Media
Koken

Zelf kaas maken

Van beginnende kaasmaker naar heuse kaasmeester. Laten we aan de slag gaan!

Salland Media - Koken
Koken

Dé BBQ winkel

Onze producten komen zo veel mogelijk uit Nederland, waar mogelijk ook met lokale ingrediënten.

Sallandse keuken

In Salland draait alles om lekker eten en genieten van lokale smaken. Ontdek hoe onze keuken rijk is aan tradities, verse ingrediënten en culinaire geheimen die onze lokale eetcultuur zo bijzonder maken.

Sallandse lekkernijen

De Sallandse keuken is rijk aan lokale lekkernijen en smaakmakers. Leer meer over onze favoriete ingrediënten, gezonde ingrediënten, van verse Sallandse asperges tot ambachtelijke kazen en vleeswaren. Ontdek waar je de beste lokale lekkernijen kunt vinden en hoe je ze kunt gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden.

Sallandse recepten

Ontdek de geheimen achter enkele van de meest geliefde Sallandse recepten. Van overheerlijke stoofschotels tot traditionele taarten en hartige hapjes, we delen onze culinaire erfgoed en laten je zien hoe je deze gerechten zelf kunt bereiden. Verwen je smaakpapillen met authentieke Sallandse smaken.

Culinaire evenementen

Salland is de thuisbasis van talloze culinaire evenementen en festivals. Ontdek waar en wanneer je kunt deelnemen aan lokale proeverijen, markten en kookdemonstraties. Leer van lokale chef-koks en fijnproevers terwijl je de levendige culinaire scene van Salland ervaart.

Sallands tafelen

De kunst van het koken gaat hand in hand met de kunst van tafeldecoratie. Ontdek hoe je lokale elementen kunt integreren in je tafeldecor om een authentieke Sallandse sfeer te creëren. Ontdek de kunst van Sallands koken en laat je betoveren door de smaken, recepten en culinaire tradities die ons zo trots maken.