Zwolle

Over Zwolle

PEC zwolle en meer

Wat te doen in Zwolle

De IJssel, de gracht of Museum de Fundatie. Ontdek Zwolle!  Proef de lokale gerechten of pak de fiets en ontdek het buitengebied. Voor nieuwe inwoners en dagjes mensen van buiten de stad, wij staan klaar om je te helpen het meeste uit Zwolle te halen.

fietsen
Kamperen SallandMedia

Vakantie in Zwolle

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de rijke cultuur en geschiedenis van de prachtige stad, Zwolle. 

Laat ons je helpen bij het ontdekken van historische bezienswaardigheden tot het vinden van de beste eetgelegenheden en activiteiten. Kom en beleef Zwolle en de IJssel maximaal.

Veelgestelde vragen

Zoveel! Zoveel mag je niet missen in Zwolle. Loop sowieso over langs de Peperbus en ontdek waar de naam “Blauw vingers” vandaan komt. Fiets langs de IJssel en geniet van de combinatie natuur en historische bruggen. Zo zijn er nog 100 dingen te noemen.

 1. Bevrijdingsfestival
 2. Zwolse halve marathon
 3. Stadsfestival Zwolle

Dit zijn jaarlijks grote evenementen die georganiseerd worden. Iedere week zijn er tal van andere leuke dingen te ontdekken in en om de stad.

 1.  
 2.  

Dit zijn 8 dingen waar Zwolle bekend om is:

 1. Opgezwolle
 2. Hedon
 3. De Librije
 4. Museum de Fundatie
 5. Herman Brood
 6. Landstede Basketbal
 7. PEC Zwolle
 8. Ster van Zwolle

Ja, Zwolle heeft alles! Historie, gezelligheid, natuur… noem maar op. Voor jong en oud is er zat te doen, drink een biertje in de Voorstraat of ontdek de historie met een citytour. 

Winkeliers in Zwolle

Laten we samen de lokale winkeliers ondersteunen en helpen om te groeien. Ontdek de harde werkers van Zwolle door een bezoek te brengen aan deze geweldige winkels en maak deel uit van het bruisende centrum van Zwolle.