Heeten - Salland Media

Over Heeten

Bekend van de Ponymarkt en Ponyweek

Wat te doen in Heeten

Het Overijssels Kanaal, de Ponymarkt en rijke historie… Ontdek Heeten!  Proef de lokale gerechten of pak de fiets en ontdek het buitengebied. Voor nieuwe inwoners en dagjes mensen van buiten het dorp, wij staan klaar om je te helpen het meeste uit Heeten te halen.

fietsen
Kamperen SallandMedia

Vakantie in Heeten

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in het levendige dorp met een rijke historie, Heeten.

Laat ons je helpen bij het ontdekken van de bezienswaardigheden tot het vinden van de beste eetgelegenheden en activiteiten. Kom en beleef Heeten en het Overijssels Kanaal maximaal.

Weekmarkt in Heeten

In het hart van Heeten vind je een markt die meer is dan alleen een plek om je boodschappen te doen. Het is een sociale ontmoetingsplaats waar de gemeenschap samenkomt. Met een verscheidenheid aan kramen die zowel de traditionele als de moderne consument bedienen, biedt de weekmarkt in Heeten vast ook wat voor jou.

Weekmarkt - Salland Media

Veelgestelde vragen

Zoveel! Zoveel mag je niet missen in Heeten. Loop sowieso langs het mooie Overijssels Kanaal en ga eten bij Dertien. Loop langs door Heeten en geniet van de combinatie natuur en historie. Zo zijn er nog talloze dingen te noemen.

 1. Ponymarkt
 2. Brasserie Dertien
 3. Overijssels Kanaal

Dit zijn tal van andere leuke dingen te ontdekken in en om Heeten.

Dit zijn 8 dingen waar Heeten bekend om is:

 1. Ponymarkt
 2. SV Heeten
 3. Brasserie Dertien
 4. Zaal Reimink
 5. Boerhof Heeten
 6. Stevenskamp
 7. Overijssels Kanaal
 8. Showtuin Heeten

Ja, Heeten heeft alles! Historie, gezelligheid, natuur… noem maar op. Voor jong en oud is er zat te doen, drink een biertje bij Dertien of ontdek de historie van het Overijssels Kanaal.

Winkeliers in Heeten

Laten we samen de lokale winkeliers ondersteunen en helpen om te groeien. Ontdek de harde werkers van Heeten door een bezoek te brengen aan deze geweldige winkels en maak deel uit van het bruisende centrum van Heeten.