Over ons

Passie voor nieuws, liefde voor Salland.

Bij Salland Media zijn we meer dan zomaar een website. We zijn een team van specialisten die doen waar ze van houden. We creëren impact, iets dat verschil maakt.

We zijn trots op onze wortels in Salland en trots op het “Ons Kent Ons” gevoel. Wij worden blij als we de IJssel overrijden en thuis komen.

Ons doel is eenvoudig maar krachtig: jou helpen! Met inspirerende verhalen, nieuws uit de regio en lokale ondernemers helpen aan online zichtbaarheid… Wij staan klaar om jou te laten groeien.

Dus, welkom bij Salland Media. Laten we samen bouwen aan mooie dingen. Leer ons kennen, vertel ons jouw verhaal, en laten we samen verder groeien.

Onze missie

We omarmen verandering en geloven in de kracht van innovatie en vernieuwing. Ons team is gedreven door nieuwsgierigheid en creativiteit. We dagen onszelf voortdurend uit om te groeien, te leren en mee te gaan met de tijd. 

We weten dat elk detail telt, elk idee waardevol ingezet kan worden en elke samenwerking een kans biedt om te groeien. Met vastberadenheid en passie streven we ernaar om jouw online verwachtingen waar te maken en een blijvende impact te creëren. Bij Salland Media is de toekomst helder. 

(red.)Voor ons is Salland, de kaart uit 1757(Bron: Wikipedia). Wij publiceren dan ook uitsluitend voor bedrijven die actief zijn binnen deze regio, met een grensgebied van 10 kilometer. Waarom? Bijvoorbeeld; een bedrijf uit Hattem kan van grote waarde zijn voor de regio. Deze sluiten we daarom dan ook niet buiten. Richt dit bedrijf uit Hattem zich uitsluitend op het westen van het land, dan zullen wij deze dus niet plaatsen.

cropped-SallandMedia_LogoBeeldmerk_RGB-1.png