038 Netnummer

Netnummer 038 is toegewezen aan de regio Zwolle en een aanzienlijk deel van de omliggende plaatsen in de provincie Overijssel. Dit netnummer dekt een breed gebied waarin zowel stedelijke als landelijke gemeenschappen zijn gelegen.

Waar ligt 038?

Netnummer 038 is centraal gelegen in de provincie Overijssel en deels in Gelderland. Het beslaat de belangrijke stedelijke hub Zwolle, maar strekt zich ook uit naar kleinere steden en dorpen in de regio.

Netnummer Salland

Waar is 038?

Het gebied dat onder netnummer 038 valt, omvat de stad Zwolle en nabijgelegen plaatsen zoals Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, en Belt-Schutsloot. Ook de gemeenschappen Wapenveld, Hattem, Kampen, en IJsselmuiden behoren tot dit netnummer. Verder vallen kleinere plaatsen als Grafhorst, Zalk, Wilsum, ‘s-Heerenbroek, Kamperveen, Mastenbroek, Hattemerbroek, en Wezep hieronder.

038 welke stad?

Hoewel netnummer 038 meestal wordt geassocieerd met Zwolle, de grootste stad binnen dit gebied, vertegenwoordigt het ook andere belangrijke steden en dorpen zoals Kampen en Hattem.

Wie belt mij? Netnummer 038

Een oproep van een telefoonnummer met het netnummer 038 kan afkomstig zijn uit een van de vele gemeenschappen binnen de regio Zwolle. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, dit netnummer omvat een breed scala aan bellers uit dit dynamische deel van Overijssel en Gelderland.

Andere netnummers in Salland zijn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *