Feest op de Boerhaar

Wanneer je ‘Feest op de Boerhaar’ hoort, weet je dat er iets speciaals te wachten staat. Dit begrip omvat twee fantastische evenementen die het hart van de Boerhaar doen kloppen: het KPJ Feestweekend en de Kermis Boerhaar. Elk van deze evenementen heeft zijn eigen unieke sfeer en tradities, maar beide staan garant voor onvergetelijke momenten vol plezier en vermaak.

KPJ Feestweekend

Adres:

Boerhaarseweg, Wijhe

Data:

19-20-21 April 2024

KPJ Feestweekend: Drie dagen feest op de Boerhaar!

Het KPJ Feestweekend in Boerhaar is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt op 19, 20 en 21 april 2024. Met de slogan “Thuus he’j ook niks te lachen !!” nodigt dit weekend vol festiviteiten iedereen uit om deel te nemen aan de vrolijkheid en het plezier dat Boerhaar te bieden heeft.

Het KPJ Feestweekend staat bekend om zijn levendige sfeer en is het perfecte uitje voor iedereen die op zoek is naar entertainment en gezelligheid. Met een verscheidenheid aan activiteiten en evenementen is er voor elke bezoeker wat wils.

Ontmoet en geniet

Tijdens het KPJ Feestweekend kun je genieten van muziek, dans, en allerlei vormen van amusement. Het is de ideale gelegenheid om vrienden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen en samen onvergetelijke momenten te beleven.

Het KPJ Feestweekend is een evenement voor alle leeftijden. Of je nu jong bent of je jong voelt, het weekend staat garant voor plezier en vermaak voor iedereen.

Bel je baas en neem dit weekend vrij!

Zorg dat je erbij bent op 19, 20 en 21 april 2024 en beleef zelf waarom het KPJ Feestweekend in Boerhaar een niet te missen evenement is. Kom en ervaar zelf waarom ’thuus’ echt niet te vergelijken is met de lol en gezelligheid die Boerhaar tijdens dit weekend te bieden heeft!

Kermis Boerhaar

Adres:

Boerhaar, Boerhaar

Data:

12-13-14 Juli 2024

Kermis Boerhaar voor jong en oud

Kermis Boerhaar, een geliefd evenement voor de bewoners en omliggende dorpen, staat gepland voor 12, 13 en 14 juli 2024. Dit weekend staat in het teken van plezier, vermaak en tradities.

Lekker eten, bier drinken en muziek

De Kermis in Boerhaar is meer dan alleen een kermis. Families, vrienden en bezoekers uit omliggende regio’s komen samen om te genieten van de feestelijke sfeer die kenmerkend is voor dit weekend.

Met een reeks aan kermisattracties geschikt voor alle leeftijden, belooft de Kermis Boerhaar een weekend vol plezier.

Boerhaar staat voor gezelligheid

Naast de kermis attracties biedt de Kermis Boerhaar een vol programma, er is live entertainment, muziek en meer.

De Kermis Boerhaar is een hoogtepunt in de kalender van Gemeente Olst-Wijhe en trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers. Markeer de data in je agenda: 12, 13 en 14 juli 2024, en mis dit fantastische evenement niet!

Kom en ervaar de unieke gezelligheid van Boerhaar, bij de feesten op de Boerhaar weet je zeker dat je een weekend vol plezier, vermaak en gekkigheid gaat meemaken.

Week 16 moet je vrij nemen als je alles van het KPJ Feestweekend wil meemaken. En als je er echt een feestje van maakt, neem dan week 17 ook alvast vrij voor je kater;) 

Het programma bestaat uit spelletjes, activiteiten en toffe artiesten. Voor de exacte tijdlijn kijk je op de website van KPJ Feestweekend.

  1.  

Week 28 moet je vrij nemen als je alles van het Kermis Boerhaar wil meemaken. En als je er echt een feestje van maakt, neem dan week 29 ook alvast vrij voor je kater;) 

19 tot 21 april moet je vrij houden om maximaal te feesten op het KPJ Feestweekend in 2024.

De organisatie doet altijd flink haar beste op de beste en gezelligste artiesten en bands te strikken. Afgelopen jaar stond Achtung op het podium, dus in 2024 wordt het vast opnieuw feest met dezelfde of vergelijkbare artiesten en DJ’s.

12-13-14 Juli 2024 moet je vrij houden om maximaal te feesten op Kermis Boerhaar in 2024.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *