Zomerfestival Boskamp | 26 t/m 30 juni 2024

Het Zomerfestival Boskamp is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt in Boskamp, en in 2024 vindt het plaats van 26 tot en met 30 juni. Dit bruisende evenement, dat elk jaar in het laatste weekend van juni wordt georganiseerd, belooft weer een geweldige ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden.

Zomerfestival

Adres:

Dingshofweg 3, Boskamp

Data:

26 t/m 30 juni 2024

Activiteiten voor jong en oud

Elk jaar streeft het Zomerfestival Boskamp ernaar een breed scala aan activiteiten te bieden. Van sportieve uitdagingen zoals fietscross en survival tot gezellige spellen als klaverjassen, kruisjassen en oud-Hollandse spelletjes, er is voor elk wat wils. De kinderen kunnen zich vermaken met leuke kinderspelletjes en bijzondere activiteiten speciaal voor hen georganiseerd.

Muziek en entertainment

Naast de talrijke activiteiten staat het Zomerfestival Boskamp ook bekend om zijn gevarieerde muziekprogramma. Bezoekers kunnen genieten van live optredens en entertainment, wat zorgt voor een onvergetelijke sfeer.

Liefde gaat door de maag

Een festival is niet compleet zonder goed eten en drinken. Geniet van heerlijke lokale specialiteiten zoals een varken aan het spit en andere lekkernijen die de hele dag door beschikbaar zijn.

Boskamp staat voor gezelligheid

Het Zomerfestival Boskamp is meer dan alleen een evenement; het is een viering van gemeenschapszin en gezelligheid. Het biedt een unieke gelegenheid om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Markeer je kalender voor 26 t/m 30 juni 2024 en bereid je voor om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Het Zomerfestival Boskamp belooft weer een geweldige ervaring te worden voor de hele gemeenschap!

Week 26 moet je vrijnemen als je alles van het Zomerfestival in Boskamp wil meemaken.

Het programma bestaat uit spelletjes, activiteiten en toffe artiesten. Voor de exacte tijdlijn kijk je op de website van Zomerfestival Boskamp.

  1.  

26 tot 30 juni moet je vrij houden om maximaal te feesten op het Zomerfestival Boskamp in 2024.

De organisatie doet altijd flink haar beste op de beste en gezelligste artiesten en bands te strikken. Afgelopen jaar stond Achtung op het podium, dus in 2024 wordt het vast opnieuw feest met dezelfde of vergelijkbare artiesten en DJ’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *