Bosfeest Lierderholthuis

Bosfeest Lierderholthuis 2024

Data: 27 en 28 juli 2024

Locatie Bosfeest: Hagenvoorde 9, Wijhe

Het is tijd voor een feestelijke mijlpaal! Dit jaar, op 27 en 28 juli 2024, vieren we het 50-jarig jubileum van het Bosfeest Lierderholthuis. Een evenement dat al een halve eeuw lang vreugde en verbondenheid brengt in onze gemeenschap. Zorg dat je erbij bent en markeer zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024 alvast in je agenda voor een onvergetelijk weekend!

Een weekend vol vermaak en sfeer

Bereid je voor op twee dagen gevuld met opwindende activiteiten, muziek, heerlijk eten en natuurlijk de unieke sfeer van ons bos. Het Bosfeest Lierderholthuis staat bekend om zijn gezelligheid en warme gemeenschapsgevoel, en deze speciale jubileumeditie belooft nog grootser en beter te worden.

Programma vol verrassingen

We werken hard aan de voorbereidingen om dit jubileum tot een spectaculair succes te maken. Hoewel de volledige details nog moeten worden onthuld, kun je spannende aankondigingen en updates verwachten in de aanloop naar het evenement. Houd onze social media kanalen en deze website in de gaten voor het laatste nieuws en informatie over het Bosfeest Lierderholthuis.

Het wordt een feest om niet te missen – een prachtige viering van 50 jaar Bosfeest Lierderholthuis. We kunnen niet wachten om je daar te zien en samen onvergetelijke herinneringen te maken!

Praktische informatie

Het Bosfeest is uitstekend georganiseerd met voldoende faciliteiten voor parkeren en verschillende opties voor overnachten. Geniet van een compleet weekend vol muziek, cultuur en heerlijk eten.

Bosfeest Lierderholthuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *