Turn Don’t Burn; de BBQ winkel voor een totaalbeleving!

Wij houden van de regio en lokale ondernemers. In dit artikel gaan we ons verdiepen in een speciale online bbq winkel uit de regio. Bij Turn Don’t Burn uit de mooie Hanzestad Kampen gaan ze namelijk voor de totaalbeleving. Wat dat precies inhoudt en wat dat voor jou als eventuele barbecue liefhebber betekent, gaan we hieronder toelichten!

De totaalbeleving

Waarmee Turn Don’t Burn zich vooral probeert te onderscheiden, is dat ze vanuit hun online winkel dezelfde service proberen aan te bieden als bij een stenen winkel. Ze staan daar namelijk hun klanten bij, van product tot recept tot gerecht zoals ze dat noemen. Wat dat betekent is dat als je daar barbecue spullen koopt, dat je die ook kunt gebruiken in de recepten die ze zelf maken en bij de producten passen. En mocht het dan zo zijn dat je bij de barbecue staat en er toch niet helemaal uitkomt? Dan kan je gewoon even via de chat contact opnemen of bellen. Dan loodsen ze je er namelijk gewoon doorheen. Hoe vet is dat?

Bart van Heulen | BBQ liefhebber en BBQ Expert

Groot assortiment

Bij Turn Don’t Burn kun je terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van barbecueën. Zo hebben ze een assortiment van meer dan 200 producten. Van BBQ´s tot kruiden, van rookhout tot houtskool en nog veel meer! Daarnaast zijn ze ook druk bezig met de ontwikkeling van een reeds eigen producten, beginnend met hun Mediterranean heat BBQ kruidenmix. Deze kruiden zijn werkelijk fantastisch.

Deskundig advies

Het personeel van Turn Don’t Burn bestaat uit gepassioneerde barbecue experts die niet alleen weten hoe ze moeten verkopen, maar ook echt weten hoe ze moeten barbecueën. Ze staan altijd klaar om hun uitgebreide kennis en ervaring te delen en je te helpen bij het kiezen van de juiste barbecue, accessoires en brandstoffen voor jouw BBQ avonturen. Lees het uitgebreide BBQ blog boordevol informatie en gave tips!

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Turn Don’t Burn geloven ze in kwaliteit en lokale duurzaamheid. Ze selecteren hun producten zorgvuldig, zodat je altijd kunt rekenen op de beste prestaties en een lange levensduur. Onze producten komen zo veel mogelijk uit Nederland, waar mogelijk ook met lokale ingrediënten. Zo is onze eerste eigen kruidenmix volledig in Nederland geproduceerd. Wij geloven ook in de kracht van de lokale ondernemer en dragen hier graag aan bij. 

Bezoek Turn Don't Burn zelf eens!

Mocht je nu geïnteresseerd zijn na het lezen van dit artikel, kijk dan eens op de website van Turn Don’t Burn. En mocht je nu iets moois zien of vragen hebben? Neem gerust contact met ze op. Eigenaar Bart van Heulen staat je met plezier te woord, dat weet ik zeker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *