Chinees Raalte, dat is wat je wil!

Raalte is gezegend met twee fantastische Chinese restaurants die elk hun unieke charme hebben. Of je nu gaat voor de gespecialiseerde gerechten van Fong Fou of het uitgebreide buffet van Nieuw Peking, je bent verzekerd van een heerlijke maaltijd. En een pro-tip voor de echte liefhebbers: bestel de saus en de Babi Pangang los van elkaar. De combinatie van deze twee aparte componenten zal je smaakpapillen op een verrassende manier prikkelen. Ontdek de rijke smaken van de Chinese keuken in Raalte en laat je elke keer opnieuw verrassen!

Chinees Restaurant
Fong Fou

Adres:

Brugstraat 7,
8102 EP Raalte

Telefoon

0572-357724

Chinees raalte - Fong Fou

Over Chinees Restaurant Fong Fou

Sinds 1983 is Fong Fou een begrip in Raalte. Dit Chinees-Indische restaurant blinkt uit in de Kantonese en Sichuanese keuken en biedt een breed scala aan smaakvolle gerechten. Probeer de beroemde Tiepan gerechten, die op een hete schotel aan tafel worden geserveerd, of kies voor een van de uitgebreide rijsttafels. In het weekend kun je genieten van een divers buffet met minimaal 20 speciale gerechten uit verschillende Chinese regio’s en de Indonesische keuken. Met de gastvrijheid van gastheer Zhengduan Yang is Fong Fou een must-visit voor iedere liefhebber van Aziatische smaken.

Chinees Restaurant
Nieuw Peking

Adres:

Schoolstraat 9,
8102 EL Raalte

Telefoon

0572-352770

Chinees raalte - Nieuw Peking

Over Chinees Indisch Restaurant Nieuw Peking

Bij Nieuw Peking in Raalte word je elke zaterdag en zondag verrast met een lopend buffet tegen actieprijzen. Voor slechts €15,50 per persoon (uitgezonderd feestdagen) kun je genieten van een uitgebreid aanbod aan voorgerechten en warme gerechten uit zowel de Chinese als Indische keuken. Of je nu trek hebt in Babi Pangang, Foe Yong Hai of Rendang, bij Nieuw Peking is de keuze reusachtig. Bovendien biedt Nieuw Peking ook de optie om te genieten van hun Tie pang gerechten, een ware traktatie waarbij de saus door de hitte van de Ti pang versmelt met de ingrediënten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *