Ontdek de gezelligheid van Raalte: Markt- en koopdagen!

Raalte is een bruisende gemeente die traditionele gezelligheid combineert met hedendaags winkelplezier. Of je nu op zoek bent naar verse producten van de markt of wilt genieten van een uitgebreide winkelsessie tijdens de koopzondagen, Raalte biedt het allemaal. Wij nemen we je mee door de wekelijkse marktdagen en speciale koopmomenten.

Weekmarkt
Raalte

Adres:

Domineeskamp, Raalte

Tijdstip

Iedere woensdag van 8:30 - 12:30 uur

Woensdag: Weekmarkt op het Domineeskamp

Elke woensdag transformeert het Domineeskamp in Raalte tot een levendige marktplaats. Tussen 8:30 en 12:30 uur kun je hier terecht voor een breed scala aan producten. Marktlieden presenteren met trots hun verse waar, van seizoensgebonden groenten en fruit tot ambachtelijke kazen en vleeswaren. De variatie aan kramen zorgt ervoor dat er voor iedereen, en voor elke portemonnee, iets te vinden is. Deze wekelijkse traditie is de perfecte gelegenheid om lokale producten in te slaan en tegelijkertijd de lokale economie te steunen.

 

Weekmarkt
Raalte

Adres:

Grote Markt, Raalte

Tijdstip

Iedere zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Zaterdagse gezelligheid: Grote Markt

Als het weekend aanbreekt, staat de Grote Markt in het teken van de zaterdagmarkt. Van 10:00 tot 16:00 uur vind je hier alles wat je hartje begeert. De markt is ruim opgezet, wat zorgt voor een aangename sfeer waar je op je gemak kunt rondsnuffelen. Naast de dagelijkse boodschappen kun je hier ook unieke producten vinden die je week net dat beetje extra geven.

Vrijdagavond: Koopavond tot 21:00 uur

Voor wie doordeweeks overdag geen tijd heeft, is er elke vrijdagavond de koopavond. De winkels in Raalte zijn dan geopend tot 21:00 uur. Dit is het uitgelezen moment om na het werk de stad in te gaan en in alle rust te shoppen. Of het nu gaat om een nieuwe outfit, een cadeautje voor een dierbare of gewoon lekker windowshoppen, de koopavond biedt je die mogelijkheid.

Koopzondagen: Extra Winkeltijd

De gemeente stelt enkele zondagen per jaar vast als koopzondag. Dit zijn speciale dagen waarop je tussen 13:00 en 17:00 uur extra kunt genieten van alles wat de Raalter winkels te bieden hebben. Let wel, niet alle winkels zijn verplicht open te gaan, dus het is raadzaam om vooraf te controleren welke winkels deel uitmaken van deze gezellige koopzondagen. Dit kan gemakkelijk online of via sociale media van de betreffende winkels.

Belangrijke tips voor een geslaagde koopdag

  • Controleer altijd de actuele openingstijden van winkels tijdens koopavonden en -zondagen.
  • De weekmarkt is de ideale plek om lokale en verse producten te kopen – ondersteun lokale ondernemers!
  • Plan je bezoek aan de markt of de winkels op een tijdstip dat het rustiger is, zodat je op je gemak kunt rondkijken.

Winkelen in Raalte

Raalte is meer dan alleen een plek om te winkelen; het is een gemeenschap waar de lokale markt en de speciale koopdagen bijdragen aan de levendigheid en de lokale economie. Of je nu op zoek bent naar de beste deals op de markt of wilt genieten van extra winkeltijd, in Raalte vind je het allemaal. Dus, kom langs en ervaar zelf de gezellige sfeer van onze gemeente!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *