Rock Tribute Raalte | 8 juni 2024

Wanneer je ‘Rock Tribute Festival Raalte’ hoort, weet je dat er iets speciaals te wachten staat. Vele rockliefhebbers uit Raalte, Deventer, Zwolle en omstreken komen graag naar dit festival om de vetste tributes te beleven.

Rock Tribute locatie

Adres:

Sallandse Poort, Raalte

Datum:

8 Juni 2024

Het Festival is UITVERKOCHT!
Zet deze zaterdag in juni alvast standaard in de agenda want dan gaan we weer snoeihard los tijdens hét tribute evenement van Oost-Nederland. Het festival is dit jaar volledig uitverkocht.

Rock Tribute Raalte Line up:

 • AC/DC by ACinDC
 • Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons
 • Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
 • Herman Brood’s Wild Romance
 • Iron Maiden by Piece of Maiden
 • Metallica by Present Danger
 • Motörhead by Motörblast
 • Queen by Regina
 • Red Hot Chili Peppers by Red Hot Chilinators
 • The Cult by Sun King
 • Volbeat by Dead But Rising

Metmaak'n en geniet'n

Het Rock Tribute Festival in Raalte is zonder twijfel hét evenement voor iedereen die een passie heeft voor rockmuziek. Het evenemententerrein Sallandse Poort wordt compleet omgetoverd tot een paradijs voor rockliefhebbers. Dit festival is een jaarlijkse viering van de legendarische bands die de rockgeschiedenis hebben gevormd. Met een line-up die leest als een wie-is-wie van de rockscene, belooft het festival een dag vol knallende muzikale optredens en een onvergetelijke sfeer.

Het festival biedt een indrukwekkende reeks tribute acts die de nalatenschap van enkele van de grootste rockbands aller tijden in ere houden. Denk aan de energieke performances van AC/DC by ACinDC, de meeslepende geluiden van Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons, en de rauwe kracht van Guns N’ Roses by Slash N’ Roses. Elke band brengt de muziek van de oorspronkelijke artiesten tot leven met een intensiteit en passie die het publiek keer op keer versteld doet staan.

Wat dit festival echt bijzonder maakt, is de diversiteit van de bands en de aandacht voor detail in hun optredens. Van de vurige riffs van Iron Maiden by Piece of Maiden tot de krachtige vocalen van Queen by Regina, elke act zorgt voor een authentieke en meeslepende ervaring. De festivalgangers kunnen zich verheugen op de pompende beats van Metallica by Present Danger, de donderende drums van Motörhead by Motörblast, en de funky vibes van Red Hot Chili Peppers by Red Hot Chilinators. Daarnaast zullen The Cult by Sun King en Volbeat by Dead But Rising ervoor zorgen dat er een breed scala aan rockgenres vertegenwoordigt is.

Naast de fenomenale muziekoptredens, is het Rock Tribute Festival ook een sociale gebeurtenis waar rockfans samenkomen om hun liefde voor muziek te delen. Het evenemententerrein biedt diverse eet- en drinkgelegenheden, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes terwijl ze zich onderdompelen in de rockcultuur. De informele en ontspannen sfeer maakt het gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten, allemaal terwijl je geniet van live muziek van wereldklasse.

Het feit dat het festival al volledig is uitverkocht, benadrukt de populariteit en de reputatie die het Rock Tribute Festival in de loop der jaren heeft opgebouwd. Voor degenen die een kaartje hebben bemachtigd, belooft het een dag te worden om nooit te vergeten. Voor degenen die achter het net vissen, is het een herinnering om vroegtijdig kaarten te bemachtigen voor de volgende editie. Eén ding is zeker: het Rock Tribute Festival in Raalte is een evenement dat geen enkele rockliefhebber wil missen. Zorg dat je erbij bent en beleef de magie van de beste tributes die Europa te bieden heeft.

Bel je baas en neem dit weekend vrij!

Het evenemententerrein Sallandse Poort in Raalte verandert in een èchte hard rock heaven met beukende bassen, gillende gitaren en dreunende drums. De allerbeste tribute bands van Europa zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Mis het niet en geniet van een dag vol rockmuziek en gezelligheid.

Rock Tribute Raalte | 8 juni 2024

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *