Professionals4u

bemiddelt ZZP’ers naar een tijdelijke opdracht in de zorg

P4U | Salland Media
P4u Raalte

Bezoek
Professionals4u

Adres:

Vrieswijk 6a,
8103 PB Raalte

Professionals4U: Partner in jouw zorgcarrière

Professionals4U is jouw ervaren werving- en selectiepartner in de zorg. We brengen zzp’ers in contact met tijdelijke opdrachten in de zorgsector, of dat nu bij zorgorganisaties, gemeenten of gewoon bij iemand thuis is. Ook als je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je carrière, staan wij voor je klaar. Door persoonlijke gesprekken brengen we jouw passies in kaart en maken we jouw wensen duidelijk. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte match. Wij zijn Professionals4U, hét bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

We hebben gemerkt dat juist jij, als professional met jarenlange ervaring, uitstekend zelfstandig kunt werken en hoogwaardige zorg en begeleiding kunt bieden. Diepgaande kennis en ervaring zijn essentieel. Professionals waarmee wij samenwerken beschikken over een goed begrip van psychopathologie, kunnen methodisch werken, gedrag nauwkeurig interpreteren en staan stevig in hun schoenen. Onze missie is om passende, betaalbare en kwalitatieve zorg toegankelijk te maken voor iedereen.

We werken ook met professionals buiten de directe zorgverlening, zoals ervaren coaches voor medewerkers en teams en adviseurs die ondersteuning kunnen bieden bij zelforganisatie. Bovendien bemiddelen we zzp’ers in het sociaal domein.

Geloof jij, net als wij, in de kracht van deskundigheid en ervaring in de zorg? Heb je een dergelijke achtergrond en ben je gemotiveerd, enthousiast en in staat om mensen te empoweren en te focussen op hun mogelijkheden in plaats van hun beperkingen? Dan nodigen wij jou van harte uit om je bij Professionals4U aan te melden. De voorwaarde is dat je gedreven bent, positief staat in het leven, en kansen ziet waar anderen problemen zien. 

Ben jij die zzp’er van 30 jaar of ouder of iemand die een nieuwe uitdaging zoekt in loondienst en die positief in het leven staat? Dan zoeken wij jou!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *