Tocco Locco

Vol sfeer in jungle-sferen, waarbij er vooral bbq-vlees van de grill wordt geserveerd.

Tokko Locco Haarle
Tocco Locco Haarle

Bezoek
Tocco Locco

Adres:

Almeloseweg 28,
7448 RN Haarle

Over Tokko Locco, een jungle aan smaken!

Langs de drukke N35 in Haarle is een opvallende nieuwe eetgelegenheid verschenen: Tokko Locco. Zodra je het terrein betreedt, word je omarmd door een exotische sfeer die doet denken aan een weelderige jungle. De zaak is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook een visueel feest. Met groene bladeren, houten elementen en tropische accenten heeft eigenaar Alex Hu de omgeving getransformeerd tot een unieke plek die de zintuigen prikkelt.

Geopend op 18 januari 2024

Tokko Locco staat bekend om zijn specialiteit: sappig bbq-vlees rechtstreeks van de grill. Eigenaar Alex Hu, een ware BBQ-meester, presenteert met trots een menu vol met smaakvolle vleesgerechten, perfect bereid om de smaakpapillen te verwennen. “Wij zijn gepassioneerd over het grillen van vlees op de juiste manier, zodat elke hap een explosie van smaak is,” zegt Hu. De geur van rokend hout en gegrild vlees vult de lucht, waardoor Tokko Locco niet alleen een eetgelegenheid is, maar ook een ervaring voor de echte vleesliefhebber.

Meer dan alleen vlees

Hoewel Tokko Locco bekend staat om zijn vleesgerechten, vergeet eigenaar Alex Hu niet de groeiende groep vegetarische en veganistische gasten. “We hebben natuurlijk ook wel wat vegetarische opties,” zegt Hu met een glimlach. Het menu omvat heerlijke vegetarische gerechten die evenveel aandacht en zorg krijgen als de vleesgerechten. Of je nu een fervent vleeseter bent of de voorkeur geeft aan plantaardige lekkernijen, Tokko Locco biedt een culinaire reis voor iedereen die op zoek is naar smaakvolle avonturen langs de N35.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *