Rienties Raalte

In het centrum van Raalte bevindt zich de sfeervolle showroom, hier vind je een verscheidenheid aan eethoeken, kasten, fauteuils en (hoek)banken.

Rienties Wooninspiratie Raalte Salland Media
Rienties Raalte

Bezoek
Rienties

Adres:

Schoolstraat 7,
8102 EL Raalte

Rienties Raalte: Wooninspiratie in Raalte

Ben je op zoek naar unieke meubels en woonaccessoires in Raalte? Dan is Rienties Raalte een plek die je zeker niet mag missen. Deze veelzijdige woonwinkel in het centrum van Raalte biedt een breed scala aan meubels die ieder huis kunnen omtoveren in een droomwoning.

Sfeervolle showroom aan de Schoolstraat

De showroom van Rienties aan de Schoolstraat 7 in Raalte is een ware bron van inspiratie voor iedereen die zijn interieur een nieuwe impuls wil geven. Van stijlvolle eethoeken en kasten tot comfortabele fauteuils en banken – hier vind je het allemaal. Daarnaast kun je er ook terecht voor aantrekkelijk geprijsde woonaccessoires van bekende merken zoals Riverdale. Het deskundige team van Rienties staat klaar om je van persoonlijk advies te voorzien, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw stijl past.

Unieke werkplaats en opslag aan de Heesweg

Wat Rienties Raalte echt bijzonder maakt, is hun moderne werkplaats aan de Heesweg 24. Hier creëren vakmensen met passie en deskundigheid meubels op maat. Of het nu gaat om een uniek wandmeubel, een tv-kast of iets anders speciaals, Rienties kan het voor je realiseren, precies zoals jij het voor ogen hebt. Bovendien zijn ze ook gespecialiseerd in het restaureren van oude meubelen. En als je in een verhuis- of bouwproces zit, bieden ze de mogelijkheid om je nieuwe meubels op te slaan totdat je ze kunt gebruiken.

Een rijke geschiedenis in meubelmakerij

Rienties Wooninspiratie is ontstaan uit de passie van Jan Rienties voor antieke meubelen in de jaren tachtig. Wat begon als een hobby in een garage, groeide uit tot een bloeiend bedrijf. Onder leiding van Raymond Rienties heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en biedt het nu een ruime keuze aan nieuw gemaakte (houten) meubelen. Met een eigen werkplaats en spuiterij, en een team van gedreven medewerkers, blijft Rienties Raalte een prominente naam in de wereld van meubeldesign en -restauratie.

Rienties Raalte is meer dan een meubelzaak; het is een plaats waar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service centraal staan. Als je op zoek bent naar iets speciaals voor je huis, loont het zeker de moeite om Rienties in Raalte te bezoeken en je te laten inspireren door hun prachtige collectie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *