Toms Creek

Toms Creek is dé bestemming voor vis activiteiten in Zwolle

Toms Creek Zwolle

Bezoek
Toms Creek

Adres:

Middeldijk 20,
8094 PS Hattemerbroek

Een paradijs voor vissers!

Toms Creek Zwolle in Hattemerbroek
Ontdek Toms Creek Zwolle, gelegen in Hattemerbroek op slechts 15 minuten rijden van hartje Zwolle. Temidden van een rustig groen landschap, omringd door bosschages, schapen en weilanden, ligt deze idyllische locatie waar vissers hun hart kunnen ophalen.

Een Nieuwe Beleving
In 2012 begon Forellenvijver H2O op deze locatie met (zalm)forelvijvers. Sinds 13 september 2021 heeft Toms Creek het stokje overgenomen. In 2022 onderging Toms Creek Zwolle een metamorfose met nieuwe vijvers, verschillende vissoorten en een sfeervolle ambiance in de kenmerkende Toms Creek ‘stijl’.

 

Faciliteiten

Deze locatie biedt een scala aan faciliteiten, waaronder:

  • 3 visvijvers met (zalm)forel
  • 3 avonturenvijvers met steur, karper en meerval
  • 1 vijver met speciale vissen, waaronder vanaf de zomer Afrikaanse Meerval
  • Shop met vismateriaal
  • Horeca met terras

Ontspannen Vissen
In de Lodge vind je een shop voor vistickets, vismateriaal en diverse soorten aas. Ook kun je hier hengels, netten en koelboxen/matjes huren. Geniet van een hapje en een drankje op het overdekte en verwarmde terras, of bestel gemakkelijk vanaf je visstek via de QR-code op het bordje.

Toegankelijkheid

De Lodge beschikt over een invalidentoilet en er is een vissteiger speciaal voor rolstoelgebruikers op forelvijver 2. Het vispark ligt aan een prachtige fietsroute, waardoor fietsers en wandelaars ook van harte welkom zijn.

Vissen voor Iedereen
Of je nu ervaren bent of een beginner, Toms Creek Zwolle biedt voor elk wat wils. Ontdek de ‘put & take’ forel- en zalmforelvisvijvers of beleef het avontuur van het vangen van bijzondere vissen in de avonturenvijvers.

Arrangementen
Voor groepen en bedrijven zijn er diverse groeps- en horeca arrangementen beschikbaar, zoals barbecue-arrangementen, koffie/thee met appelgebak, en avontuurlijke visworkshops.

Verschillen met Toms Creek Lelystad
Hoewel Toms Creek Zwolle het nieuwe vispark is, zijn er verschillen in mogelijkheden en faciliteiten met Toms Creek Lelystad. Zo heeft Zwolle 7 vijvers op een totaal van 15.000m2, terwijl Lelystad 15 vijvers op 80.000m2 heeft. Ook verschillen de aangeboden vissoorten en horeca- en arrangementopties tussen beide locaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *