Stoppelhaene Raalte Salland media

Stoppelhaene 2024

Data: Woensdag 28 augustus t/m 1 september 2024

Locatie Stoppelhaene: Domineeskamp 1, Raalte

Stoppelhaene 2024: Een onvergetelijk oogstfeest in Salland

Stoppelhaene, het iconische oogstfeest in Raalte, staat elk jaar garant voor een unieke combinatie van traditie, muziek en plezier. In 2024 belooft het festival wederom een spektakel te worden, met een divers programma dat iets biedt voor jong en oud.

Het programma van Stoppelhaene

Stoppelhaene is een festival met een rijke geschiedenis en een gevarieerd programma. Hoogtepunten zijn onder meer het kleurrijke oogstcorso, de altijd populaire pubquiz, een energieke kermis en boeiende cabaretavonden. Bezoekers kunnen daarnaast genieten van de bingo en diverse muziekoptredens. De timetable van Stoppelhaene biedt een overzicht van alle evenementen en activiteiten.

Genieten van de tradities

Stoppelhaene is een festival waar traditie en moderniteit samenkomen. Het oogstcorso, met prachtig versierde wagens, is een van de hoogtepunten die de rijke landbouwhistorie van de regio viert. Daarnaast biedt het festival ruimte voor moderne muziek, amusement en gezelligheid.

Ribs en Blues 2024

Kaarten voor Stoppelhaene

Zorg dat je op tijd je kaarten voor Stoppelhaene bemachtigt. Het is een geliefd evenement waar de hele regio Salland naar uitkijkt, dus de kaarten zijn zeer gewild.

Stoppelhaene Vlag: Toon Je Trots

Laat zien dat je deel uitmaakt van het feest met een Stoppelhaene vlag. Deze vlaggen zijn een populaire manier om je verbondenheid met het festival te tonen.

Stoppelhaene van iedereen

Of je nu deelneemt aan de pubquiz, geniet van de kermis, of lacht bij de cabaretavond, Stoppelhaene heeft voor ieder wat wils. Het is een festival waar de gemeenschap samenkomt om het einde van de oogsttijd te vieren en samen plezier te maken.

Bezoek Stoppelhaene voor meer informatie over het festival in 2024, het programma en hoe je kaarten kunt bestellen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring van traditie, cultuur en plezier bij Stoppelhaene 2024!

 
 
Oud landbouwonderwijzer G.F. Leus vertaalt het woord ‘Stöppelhaene’ vanuit het oud-Sallands dialect, naar het Nederlandse ‘stoppelige handen‘. Door de oogst zouden de handen van de boeren en knechten ruw zijn geworden.

Week 35 moet je vrij nemen als je alles van Stoppelhaene wil meemaken. En als je er echt een feestje van maakt, neem dan week 36 ook alvast vrij voor je kater;) 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *