Raalte On Ice - schaatsen raalte

Raalte on Ice: Een winterse beleving die je niet wilt missen!

Ben je klaar voor een winter vol plezier en gezelligheid? Raalte on Ice komt terug en het belooft weer een fantastisch evenement te worden. Van vrijdag 8 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 tovert Raalte zijn centrum om tot een waar schaatsparadijs. En jij kunt erbij zijn! Of je nu met vrienden komt of met je hele klas, Raalte on Ice biedt iedereen een onvergetelijke ervaring.

Details Raalte on Ice

Hé dat rijmt… Raalte on Ice is niet zomaar een ijsbaan. Het is een plek waar je kunt genieten van de winterse sfeer, lekker kunt schaatsen en deel kunt nemen aan allerlei leuke activiteiten. Dit jaar vindt Raalte on Ice voor de vijfde keer plaats en elk jaar wordt het groter en beter. Dus trek je schaatsen aan en bereid je voor op veel ijspret!

Activiteiten en events:
Op Raalte on Ice is altijd iets te beleven. Naast de mogelijkheid om elke dag vrij te schaatsen, worden er diverse evenementen georganiseerd. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Houd dan de agenda in de gaten op de website van Raalte on Ice voor alle updates over openingstijden en evenementen.

Raalte On Ice - schaatsen raalte

Samenwerking en sponsoring

Dit geweldige evenement wordt mogelijk gemaakt door de inspanningen van Raalte on Ice in samenwerking met lokale sponsoren en de gemeente Raalte. Een grote dank gaat uit naar iedereen die bijdraagt aan het succes van dit evenement. Zonder hun steun zou Raalte on Ice niet kunnen bestaan.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van Raalte on Ice. Of je nu een schaatspro bent of gewoon wilt genieten van de winterse sfeer, er is voor ieder wat wils. Dus zet het in je agenda, nodig je vrienden uit en kom samen naar het centrum van Raalte voor een onvergetelijke winterervaring!

Curling-Competitie: Spanning en teamgeest op het ijs!

Een van de hoogtepunten van Raalte on Ice is de enerverende curling-competitie. Teams gaan de uitdaging aan om hun curlingvaardigheden te tonen en strijden om de eer van beste curlingteam. Zowel voor de deelnemers als toeschouwers is het genieten van de sportieve strijd en teamgeest onderling. Schrijf je team in en ervaar de spanning en het plezier van curling op het ijs! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *