Aspergebedrijf de Boerkamp

Gelegen op een uniek plekje ten noorden van Deventer worden op “De Boerkamp” al sinds begin jaren tachtig asperges geteeld. 

Aspergebedrijf de Boerkamp - Salland Media
Aspergebedrijf de Boerkamp Asperges Salland

Bezoek
Aspergebedrijf de Boerkamp

Adres:

Oranjelaan 19,
7431 AA Diepenveen

Over Aspergebedrijf de Boerkamp

Gelegen in het rustige Diepenveen, ten noorden van Deventer, ligt Aspergebedrijf de Boerkamp, een parel van agrarische rijkdom en traditie. Dit familiebedrijf, gestart in de vroege jaren tachtig, heeft zich niet alleen toegelegd op de teelt van Sallandse asperges maar beheert ook een bloeiende melkveehouderij.

De unieke zeer lichte zandgrond: Een Recept voor perfectie

Bij De Boerkamp worden de asperges geteeld in de zeer lichte zandgrond die kenmerkend is voor de regio. Deze bodem geeft de Sallandse asperges hun unieke, zachte smaakprofiel, een streekproduct bij uitstek. Elk seizoen, dat gewoonlijk start eind april en doorloopt tot rond 21 juni, worden de asperges met de hand gestoken. Dit zorgt elke dag weer voor verse asperges, recht van het land.

Ons bedrijf staat voor versheid boven alles. Dit betekent dat wij dagelijks zorgen voor dagverse producten. Daarnaast bieden wij ook een gemakkelijke optie: machinaal geschilde asperges, vacuüm verpakt en ± 3 dagen houdbaar. De meerkosten hiervoor bedragen slechts €1,50 per kilo.

Maar wat is een maaltijd met asperges zonder een bijpassende wijn? Bij De Boerkamp hebben wij zorgvuldig een aantal witte wijnen geselecteerd die uitstekend combineren met onze asperges. Een aanrader is bijvoorbeeld onze smaakvolle Pinot Blanc.

Ons assortiment omvat naast verschillende sorteringen asperges (waarbij schillen een optie is) ook aardappelen, eieren, saus, beenham van de Keurslager en boter. Bij Aspergebedrijf de Boerkamp kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een heerlijke aspergemaaltijd. Kom langs en proef niet alleen de smaak, maar ook het verhaal van onze asperges, geworteld in de geschiedenis en traditie van het Sallandse land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *