Centrum voor Geluk

Wees Welkom bij Loetje aan de Lageweg. Mijn naam is Marloe van de Worp en ik help jou om weer gelukkig te voelen.

Centrum voor geluk Raalte
centrum voor geluk - Raalte

Bezoek
Centrum voor Geluk

Adres:

lageweg 22,
8101 NM raalte

Centrum voor geluk in Raalte

Marloe van de Worp is de trotse eigenaar van Centrum voor Geluk, een plek waar ouders en kinderen terecht kunnen voor individuele coaching en workshops met als doel zich gelukkiger te voelen. Het centrum richt zich op persoonlijke groei en hoger bewustzijn, wat resulteert in meer geluk binnen gezinnen.

Haar missie

Bij Centrum voor Geluk gelooft Marloe van de Worp in een wereld waarin mensen aan het einde van hun leven zonder spijt kunnen terugkijken op een mooi en vervuld leven. Zij biedt de ruimte en faciliteiten die nodig zijn om dit te bereiken, door middel van een breed scala aan activiteiten en sessies.

 • Retraite centrum

  Het retraite centrum biedt een rustige en inspirerende omgeving waar mensen zich kunnen terugtrekken om aan zichzelf te werken. Hier kunnen deelnemers zich losmaken van de dagelijkse stress en zich volledig focussen op hun persoonlijke ontwikkeling en innerlijk geluk.

 • Workshops

  In Centrum voor Geluk worden diverse workshops gehouden gericht op persoonlijke groei, welzijn en geluk. Deze workshops zijn ontworpen om deelnemers praktische vaardigheden en inzichten te bieden die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen.

 • Discussie panels

  Discussie panels zijn dynamische sessies waar deelnemers in gesprek kunnen gaan over verschillende onderwerpen die te maken hebben met geluk, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Deze panels bieden een platform voor de uitwisseling van ideeën en ervaringen.

 • Bedrijfsborrels

  Voor bedrijven biedt Centrum voor Geluk een gezellige ruimte waar medewerkers op een informele manier kunnen netwerken en ontspannen. Dit draagt bij aan een positieve werkcultuur en versterkt de teamgeest.

 • Breakout sessies

  Breakout sessies zijn kortere, intensieve workshops die deelnemers de mogelijkheid bieden om zich te verdiepen in specifieke onderwerpen. Deze sessies zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar gerichte en praktische inzichten.

 • Werk sessies

  Tijdens werk sessies kunnen deelnemers hands-on aan de slag met verschillende oefeningen en opdrachten die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze sessies zijn ontworpen om direct toepasbare vaardigheden en kennis te bieden.

 • Coaching sessies

  Individuele coaching is een belangrijk onderdeel van het aanbod bij Centrum voor Geluk. In persoonlijke sessies werken coaches samen met ouders en kinderen om specifieke uitdagingen aan te pakken en persoonlijke doelen te bereiken. De coaches die hier werken zijn ervaren en gecertificeerde professionals die klaarstaan om te helpen.

Haar ideale wereld

In haar ideale wereld hebben mensen aan het einde van hun leven geen spijt van wat ze allemaal niet hebben gedaan. In plaats daarvan kijken ze terug op een mooi en vervuld leven, vol geluk en persoonlijke groei. Bij Centrum voor Geluk helpt Marloe van de Worp mensen om dit ideaal te bereiken door haar locatie beschikbaar te stellen voor verschillende activiteiten en sessies.

Bezoek Centrum voor Geluk en ontdek hoe deze ruimte jou en je gezin kan ondersteunen op jullie weg naar een gelukkiger en vervullender leven.

Let op: de locatie is zeer geschikt voor veel gezelligheid, echter is het geen “feest-locatie”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *