De Weerd Asperges

Al 40 jaar de lekkerste asperges uit de regio.

De weerd asperges Raalte

Bezoek
De Weerd Asperges

Adres:

Nieuwe deventerweg 36,
8101 PL Raalte

Over Aspergebedrijf de Weerd

Ben je klaar om te ontdekken wat echte, versgestoken asperges zijn? Kom dan naar Aspergebedrijf De Weerd in Raalte. Hier bij ons familiebedrijf proef je de traditie en passie die we in elke asperge stoppen.

In Raalte, een steenworp afstand van de N348, vind je ons aspergeveld waar we met liefde en aandacht de lekkerste asperges telen. We laten je graag zien hoe dit in zijn werk gaat, van de zorgvuldige teelt tot aan het oogsten. Je krijgt bij ons de unieke kans om de reis van het veld naar jouw bord te volgen.

Maar het echte hoogtepunt? Dat is natuurlijk de smaak. Onze asperges zijn knapperig, vers en hebben een diepe, rijke smaak die je niet snel vergeet. Of je nu een aspergeliefhebber bent of voor het eerst asperges gaat proeven, we beloven je een onvergetelijke smaakervaring.

Dus waar wacht je nog op? Maak een uitstapje naar Raalte, en laat je smaakpapillen dansen van plezier met de asperges van De Weerd. Of je nu interesse hebt in het kopen van verse asperges of meer wilt leren over deze heerlijke groente, bij De Weerd ben je aan het juiste adres.

Kom langs en ervaar zelf waarom aspergeliefhebbers van heinde en verre naar Raalte komen voor onze asperges.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *