White Garden

Elegante inrichting en sfeer die een perfecte balans biedt tussen traditionele elementen en moderne luxe.

White Garden Heino

Bezoek
White Garden

Adres:

Zwolseweg 79A,
8141 EA Heino

Over White Garden

De gloednieuwe evenementenlocatie White Garden, ligt aan de Zwolseweg tussen Heino en Wijthmen. Deze sfeervolle plek, oorspronkelijk een wegrestaurant, transformeert nu in een exclusieve ruimte voor diverse gelegenheden,

Geopend op 1 januari 2024

De transformatie van White Garden is sneller verlopen dan gepland. Hoewel de grote opening gepland was voor 1 januari, is de locatie al klaar om gasten te verwelkomen. Na een intensieve verbouwingsperiode van ruim een jaar, waarbij het interieur eerst werd ingericht en daarna aangepast voor een grotere functionaliteit, staat de zaal nu klaar voor grootse vieringen.

Turkse Bruiloften

White Garden is niet enkel een locatie voor Turkse bruiloften, maar spreekt een breed publiek aan, inclusief de Nederlandse gemeenschap. Mert Aslan, die samen met zijn ouders deze onderneming opzette, benadrukt deze veelzijdigheid. De familie Aslan brengt hun expertise vanuit zaal Spikker in Lettele, die binnenkort gesloopt wordt, naar deze nieuwe locatie.

Samenwerking en voortzetting

In samenwerking met Alfons Spikker en Benny Nijboer, de eigenaar van het pand, is een tienjarige overeenkomst gesloten. Terwijl Spikker zijn activiteiten voortzet in een kleiner café in Lettele, zal de sloop van het oude complex plaatsmaken voor nieuwe woningen.

Van traditionele muziek en dans tot uitgebreide feestmaaltijden

White Garden is een ideale locatie voor Turkse bruiloften, met zijn elegante inrichting en sfeer die een perfecte balans biedt tussen traditionele elementen en moderne luxe. De zaal is uitgerust om grote Turkse bruiloftsfeesten te faciliteren, met aandacht voor de unieke culturele aspecten die bij deze vieringen horen. Van traditionele muziek en dans tot uitgebreide feestmaaltijden, elke bruiloft wordt een onvergetelijke ervaring.

De familie Aslan nodigt iedereen uit om de betoverende omgeving van White Garden te ervaren. Dit ‘florerende paradijs’ biedt een prachtige achtergrond voor elk soort evenement, verrijkt met een luxueuze, moderne uitstraling en een hartelijke sfeer. Hier wordt elk evenement een magische gebeurtenis, omgeven door de pracht van de witte tuin.

Met deze unieke mix van traditionele charme en hedendaagse elegantie vormt White Garden aan de Zwolseweg 79a in Heino een perfecte keuze voor zowel Turkse bruiloften als andere feestelijke gelegenheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *