Cris Bouwt

Elegante inrichting en sfeer die een perfecte balans biedt tussen traditionele elementen en moderne luxe.

Cris Bouwbedrijf Raalte
Bouwbedrijf Raalte

Contact
Cris Bouwt

Adres:

Majoraan 24
8101 DP Raalte

Over Cris Bouwt

Cris Hutten, de drijvende kracht achter CRIS BOUWT, geboren in 1984, heeft altijd een diepgewortelde passie voor bouwen gehad. Na een reeks van uiteenlopende banen, vond Cris eindelijk zijn ware roeping in de bouwsector, waar hij zijn liefde voor constructie ten volle kon uiten. Deze ervaringen leidden ertoe dat Cris in 2020 besloot zijn eigen weg te gaan en een zelfstandige ondernemer te worden.

Op 5 oktober 2020 zag CRIS BOUWT het levenslicht. Het is een eenmanszaak waar Cris van plan is om solo te blijven. Bouwen, in al zijn facetten, is wat Cris het liefste doet. Zijn werk is tevens zijn hobby, wat betekent dat hij de meeste projecten zelf aanpakt. Zijn perfectionisme en gedrevenheid zijn ongeëvenaard. Hij staat open voor nieuwe technieken en materialen en is niet bang om van de gebaande paden af te wijken, wat resulteert in een voortdurende leercurve. Cris denkt graag met klanten mee over hun bouw- of verbouwplannen, om zo een resultaat te leveren dat de verwachtingen overtreft.

Bij CRIS BOUWT kun je terecht voor allerlei bouwprojecten, of het nu gaat om een kleine reparatie, een complete verbouwing, een aanbouw, een overkapping, of zelfs een speeltoestel voor openbaar gebruik. Cris streeft naar kwaliteit en denkt graag met je mee om de beste oplossingen en mogelijkheden te vinden.

Klantcontact en flexibiliteit staan centraal bij CRIS BOUWT. Cris is jouw directe aanspreekpunt voor alle projecten en heeft de voorkeur om deze zelfstandig uit te voeren. Mocht er een specifieke vaardigheid nodig zijn die hij zelf niet bezit, dan huurt hij een professional in waarvoor hij de verantwoordelijkheid neemt.

CRIS BOUWT is pas tevreden als zowel jij als Cris blij zijn met het eindresultaat.

Ben je benieuwd wat CRIS BOUWT voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek, en misschien gaat Cris binnenkort voor jou aan de slag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *